Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Barnsolglasögon

Barnsolglasögon

Filter

399 1399

Barnsolglasögon

(8)
Visar produkter 1 till 8 av 8

Solglasögon för barn

Du vet själv hur starkt solljus kan skada ögonen. Detta är minst lika viktigt att tänka på när det gäller barn. Barn är ännu känsligare än vuxna för effekterna av solens strålar. Barn är inte medvetna om riskerna och förstår inte vad som händer när de är ute i solen. Polariserande solglasögon skyddar barnets ögon. Kolla sortimentet av solglasögon för barn för att hitta det perfekta paret.

Dessa glasögon ger det skydd som barnets ögon behöver. UV-skyddet stoppar de skadliga strålarna och det polariserande filtret förebygger trötthet och huvudvärk. Barnet ser också bättre, vilket minskar risken för olyckor när det är ute och springer.

Mister Spex har ett stort sortiment solglasögon för barn. Vi har över 2 000 olika bågar från fler än 60 designmärken i vår nätbutik. Om du är osäker på vilka bågar du ska välja kan du beställa hem fyra par och skicka tillbaka de tre paren du inte vill ha. Leveransen är säker och snabb, vilket gör att du får produkterna i god tid.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.