Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

2549 3249

Solglasögon från Bvlgari

Bvlgari har i mer än hundra år stått som symbol för italiensk kvalitetsdesign av smycken och lyxartiklar. I Bvlgaris sortiment finns handväskor, klockor och parfymer samt exklusiva glasögon och solglasögon.

Solglasögonen i Bvlgarikollektionen utstrålar italiensk elegans och la Dolve Vita. Skalmarna på flera modeller är extravagant utsmyckade med bergkristallmönster och det klassiska Bvlgarimärket. I Bvlgaris kollektion av solglasögon finns modeller för både kvinnor och män. Utöver helbågsglasögon omfattar kollektionen också en serie garnityr i enkelglasstil, vilket ger en egenartad, modern look.

Vissa av Bvlgaris solglasögon i den senaste kollektionen är värda särskild uppmärksamhet. Solglasögonen Bvlgari BV 651B är en särskild höjdpunkt: gångjärnen mellan det lätt svängda enkelglaset och skalmarna är extravagant prydda med Swarovskikristaller. Dessa solglasögon skänker verkligen krydda åt tillvaron.

Modellen Bvlgari Fireworks är en annan favorit. Som namnet antyder är dessa solglasögon en verklig explosion av magiska färger och former. Ett mycket speciellt inslag är blomornamentet på gångjärnen. En skur av Swarovskikristaller kompletterar denna unika design. Dessa solglasögon finns i antingen svart eller brunt i begränsad upplaga. De är verkligen en lönande stilinvestering!

Mer information om varje par finns på de enskilda produktsidorna. Titta på fler bilder och få en närbild från alla vinklar genom 360-gradersvisningen. När du har hittat ett par du gillar kan du prova dem med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg. Sedan är det bara att beställa och vi levererar snabbt solglasögonen hem till dig!

Är du inte nöjd med dina nya solglasögon från Bvlgari? Inget problem, eftersom vi erbjuder 90 dagars öppet köp. Återsänd helt enkelt solglasögonen inom 90 dagar och välj en annan modell i vår butik. Bara ett av skälen till att Mister Spex är det populäraste valet när det gäller glasögon och solglasögon på nätet.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.