Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

2499 2499

Céline Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Inga oklarheter med Céline solglasögon

Céline solglasögon är så begärliga som själva modet. Klara och markanta retroformer av tjockt acetat eller smidig metall så som urvalet av färgerna hör till den typiska designen som är lätt att känna igen. Köp dina Céline solglasögon online på Mister Spex och du får den typiska coola looken som matchar hela din garderob och funkar vid alla tillfällen. Här på nätet finns de till billiga priser.

Redan 1945 grundade Céline Vipiana och hennes make Richard ett modeföretag i Paris som idag står för ett stort antal olika dammode kollektioner. Bredvid sina eleganta solglasögon erbjuder lyxmärket även produkter som kläder, handväskor och skor. Sedan 1994 hör Céline till der franska lyxmärkeskollektivet LVMH som är störst i världen i denna branchen. Céline är kult - för nu mer än 50 år har företaget varje år släppt nya modeller och kollektioner och det är lätt att känna igen vilka som är skaparna.

Linjer som förblir trogna

Kombinationen av böjda och klara linjer gör solglasögonens tidlösa bågar omisskännliga. Det är lätt att begeistras av både deras komfort och den snygga formen. En typisk detalj för Céline solglasögon är den lätt böjda linjen längs ögonbrunen som dras genom alla kollektioner och gör designen unik. Även om Céline är trogen sin stil förverkligas också nya impulser i deras designstudio. I den nya versionen av Audrey-kollektionen till exempel presenterades inte bara de klassiska stora och runda linser utan också lite kantigare modeller med raka linjer och smalare bågar. Modeller som vi bland annat såg Lady Gaga eller Adele i.

Färjer att känna igen

Sommarkollektionen som Céline presenterar varje år erbjuder åtierigen den typiska designen för alla smaker. Bredvid formen är det bland annat färgen som Céline älskare i hela världen uppskattar. Solglasögonen är oftast svarta och bruna men även mörk grön och blå är klassiska färger. Färger som direkt blir förknippade med märket Céline. I nyare kollektioner experimenterades även med färger som grå, beige eller röd - med stor succes.

Vi på Mister Spex har ett stort utbud Céline solglasögon till billiga priser. I vår online butik hittar du många versioner så som gamla och nya kollektioner. Köp din Céline favoritmodell hos oss och njut av våran förstklassiska service.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.