Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1649 3949
  • Chloé

Chloé Solglasögon

(28)

Visar produkter 1 till 28

Chloésolglasögon från Mister Spex Sverige

olglasögonen från Chloé är modeaccessoarer som heter duga. De är alltid först med de senaste trenderna och stilarna. Chloés solglasögon är accessoarer för dem som vill uttrycka sig – du skiljer dig från mängden och skyddar samtidigt ögonen mot solens UV-strålar. Dessa glasögon ser lika bra ut på stranden som i skidbacken.

Chloé tillverkar stilfulla glasögon för kvinnor. De har karakteristisk design och sortimentet omfattar överdimensionerade runda och fyrkantiga bågar, bågar i pilotstil och retrobågar. Flera av bågarna har intressanta gulddetaljer på bågarnas kanter eller på gångjärnen. Det finns svarta, bruna och metalliska solglasögon och glasen erbjuds i en rad färgtoner. Vilken stil du än väljer ger Chloés solglasögon en klädsam look som är unik och oförglömlig.

Det är enkelt att köpa solglasögon från Mister Spex. Du kan beställa över nätet och får hem dina solglasögon inom ett par dagar. Leveranskostnaderna ingår i priset och returportot är gratis. Om du behöver råd innan du beställer kan du ringa oss och tala med någon som gärna förklarar hur det går till att beställa.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.