Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

749 749

Crush Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Crush-solglasögon

Tack vare sina titanminnesbågar revolutionerade Eschenbach Eyewear glasögonmarknaden 1988 och betraktas i dag som en av de ledande leverantörerna i Europa. Med sina Crush-märken har det framgångsrika optikföretaget skapat en glasögonlinje för både unga och gamla som gillar äventyr och action, brinner för cool design och följer de senaste trenderna.

Crush-solglasögonen från detta företag, som är ledande på den tyska marknaden, är ett perfekt exempel på detta. Märkets glasögon används av piloter och tävlingsförare i hela världen och är tio gånger mer flexibla än vanliga metallbågar.

Solglasögonen är gjorda av en kombination av plast och metall och kan inte böjas ur form. Den enkla designen finns i både svart och starka färger, som klassiska pilotglasögon och i Wayfarerstil. I sortimentet av Crush-solglasögon finns något för alla som söker intressanta designkombinationer. Tack vare de polariserande glasen är solglasögonen perfekta för alla som värdesätter reflexfri syn med hög kontrast. Genom den speciella beläggningen avlägsnas reflexerna nästan helt. Rika färger och förbättrat detaljseende, även vid dåliga ljusförhållanden, är bara några av de många andra fördelarna med Crush-solglasögon med polariserande filter.

Med de många nya acetat- och metallmodellerna hittar du garanterat de perfekta solglasögonen för din favoritlook! 100% perfekt komfort i kombination med unika moderna stilar gör att Crush-solglasögonen är exakt vad de utger sig för att vara: design par excellence! Genom vår tjänst för virtuell provning kan du prova utvalda modeller hemifrån innan du köper. Om du inte är helt nöjd med glasögonen kan du lämna tillbaka dem till Mister Spex inom 90 dagar och få pengarna tillbaka eller välja ett par andra glasögon.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.