Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

852 1739

Solglasögon från Diesel

Sedan 1978 har Diesel varit nära förknippat med kvalitet, design och instinkt för nya trender. Detta återspeglas i Diesels kollektion av solglasögon, vars modeller är som en frisk vind i modeindustrin och på nytt präglar tidsandan. Med sin långa erfarenhet inom modevärlden är Diesel en inflytelserik trendsättare – men produkternas höga kvalitet får inte glömmas bort.

Ett stort sortiment solglasögon från Diesel, med både sportiga och eleganta modeller, finns i Mister Spex nätbutik. Detaljkänslan och utförandets kvalitet kommer garanterat att övertyga dig. Den som har Diesels solglasögon vet att de är de mest stilfulla och tidsenliga glasögonen på marknaden. Kolla upp de coola och högklassiga DS 0158 4R2.

Välj helt enkelt din favoritmodell och läs mer på modellens produktsida. Där finns ett antal bilder och till och med 360-gradersvisning så att du kan syna dina nya Dieselglasögon från alla håll! Och det bästa är att du med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan hitta de perfekta solglasögonen för ditt ansikte utan att lämna hemmet.

Kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Dieselsolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.