Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1307 1307
  • Dsquared2

Dsquared2 Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

DSquared-solglasögon

DSquared är ett av de coolaste modemärkena på senare tid. Märket lanserades av tvillingarna Dean och Dan Caten 1994 och har stigit upp som en meteor i modevärlden. Mode- och designpriser till höger och vänster och mycket uppmärksamhet i medierna är tecken på framgången. Produkter från DSquared förekommer i otaliga filmer, musikvideoklipp och även iAmerica’s Next Top Model.

Lyxmärket har också blivit omtyckt bland stjärnorna. Justin Timberlake, Lenny Kravitz och Robbie Williams var tidiga entusiaster. Men Madonna gjorde DSquared internationellt berömt när hon bad tvillingarna att ta fram 150 kostymer för videoklippetDon’t Tell Meoch 2002 års turné. Sedan dess har märket växt och växt, och stjärnor som Christina Aguilera och Rihanna har fallit för dess oefterhärmliga stil.

Sedan 2009 har DSquared erbjudit solglasögon av hög kvalitet för män och kvinnor. DSquareds glasögonkollektion står för exempellös lyx. De eleganta modellerna är ett uttryck för skaparnas ovanliga men självsäkra stil och har en slående catwalkeffekt. DSquareds solglasögon är i linje med skaparnas syften: att framhäva din personlighet och skilja dig från mängden. Att följa trender är inte något för DSquared. Dessa solglasögon är formgivna enligt ett estetiskt ideal som leder till spännande och inspirerande modeller. Vilka solglasögon i DSquareds kollektion bör man särskilt lyfta fram? Ta pilotmodellen DQ 0027, som återupplivar 60-talets stil och elegans med sina vågade linjer. Eller vad sägs om den havannabruna modellen DQ 0027? Med sina extra stora avskurna glas och guldinläggningar ger denna modell en känsla av verklig Hollywoodglamour.

Alla DSquared-solglasögon imponerar med sina fina material, utmärkta finish och, naturligtvis, sin omisskännliga DSquared-karaktär. Solglasögonen från DSquared finns i flaggskeppsbutiker i Milano, Istanbul, Kiev, Singapore och Hong Kong, eller kan snabbt och bekvämt beställas från Mister Spex!

Använd vårt verktyg för virtuell provning för att prova solglasögonen hemifrån. När du har hittat det perfekta paret är det bara att beställa, så tar vi hand om resten. Lyxiga solglasögon levererade hem till dig. Allt detta och mycket mer från Mister Spex.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.