Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

720 1189
  • Fossil

Fossil Solglasögon

(95)
Visar produkter 1 till 60 av 95

Fossilsolglasögon från Mister Spex

Fossilsolglasögonen från Mister Spex är en kollektion från det amerikanska designmärket Fossil, som specialiserar sig på kläder och accessoarer med tidlös design. Märkets stil efterliknar klassiska trender med en tydlig vintagekänsla och använder de senaste innovativa designmetoderna och materialen för att skapa glasögon som är kända för komfort och kvalitet. Den senaste kollektionen Fossilglasögon finns i Mister Spex nätbutik.

Fossilglasögon finns i Mister Spex nätbutik. Fossilglasögonens typiska kännetecken är glasens rundade form och de uppåtsvängda skalmarna. Detta ger Fossilsolglasögonen från Mister Spex en tidlös vintagelook som är både elegant och bekväm. Glasögonkollektionen erbjuder massor av färgkombinationer och mönster, vilket gör dem perfekta för modeentusiasten och gör dem enkla att matcha med alla finare kläder.

Mister Spex erbjuder över 2 000 bågar från 60 designmärken, däribland många stilfulla modeller. Välj ett par Fossilglasögon från Mister Spex över nätet. Om du beställer före kl. 14 levereras solglasögonen redan samma dag. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet och har mer än 1,5 miljoner nöjda kunder.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.