Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1270 1270
1

Gant Solglasögon

GANT-solglasögon

När Bernard Gant kom till New York 1914 som judisk immigrant från Ukraina började han livnära sig med att sy kragar. GANT grundades i New Haven 1941 och blev ett stort namn internationellt med sina button-downskjortor.

I dag är GANT uppdelat i tre modekollektioner för män och kvinnor. Utöver oräkneliga kläder och accessoarer har Gant också ett omisskännligt sortiment av solglasögon. Varje par har en unik design och är kombinerat med många olika färger. Från guldfärgat till grönt, till mörkblått eller svart – den som gillar klassiska pilotglasögon eller moderna hel- eller halvbågar hittar definitivt något här. Varje par har UV 400-filter, vilket innebär att ögonen är skyddade mot starkt solsken.

Gants solglasögon är av förstklassigt utförande och är mycket robusta. Dessa egenskaper lyser igenom i modellerna GS 2002 GLD-2, som genom sin pilotlook väcker den inre piloten till liv hos varje man. Metallbågen framhäver solglasögonens coola design. Med sin damkollektion visar GANT också att företaget har näsa för de senaste trenderna. Modellen GRS 2006 MTO-2 är fascinerande med sitt flamliknande mönster som automatiskt får dig att skilja dig från mängden. Märkets logotyp är elegant och enkelt placerad nära gångjärnen på varje modell, vilket gör att den inte stjäl uppmärksamheten från glasögonen i sig.

Oavsett situation är Gants solglasögon verkligen en fröjd för ögat. Prova de många modellerna själv med hjälp av vår tjänst för virtuell provning. De stilfulla, fräscha modellerna i både herr- och damkollektionen förkroppsligar ett äkta amerikanskt märke.

Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp, så du kan antingen byta ut glasögonen eller få pengarna tillbaka.

Ytterligare information om vår bästa pris-garanti och 90 dagars öppet köp finns på Mister Spex webbsidor.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.