Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

719 1709

Guess Solglasögon

(56)

Visar produkter 1 till 56

Solglasögon från Guess

Guess är ett av världens viktigaste och framgångsrikaste modemärken. Nu har Guess även solglasögon i sortimentet. Guess kollektion av solglasögon återspeglar de senaste modetrenderna. Många unga kvinnor och män köper solglasögon från Guess. Dessutom utmärks solglasögonen från Guess av toppmaterial, chic design och innovativa idéer.

I Guess kollektion finns många olika modeller. Det finns en hel rad glasformer att välja på – från ovala och överdimensionerade till fyrkantiga och runda. Även färgutbudet är stort och ger dig ett fantastiskt urval av olika stilar. Kollektionen omfattar synnerligen extravaganta solglasögon med utsökt design, som solglasögonen Guess GU 6491 BLK-35. Denna enkelglasmodell har ett stänk av Hollywoodglamour. De kraftiga skalmarna är tydligt märkta med Guesslogotypen och prydda av bergkristaller.

Guess solglasögon har en ergonomisk design som ger perfekt passform. De är eleganta och bekväma. Tillverkarna erbjuder 100 % UV-skydd och högsta kvalitet.

Det är enkelt att beställa Guessolglasögon online från Mister Spex. Hitta först din favoritmodell. Titta på produktbilderna och använd 360-gradersvisningen för att titta på glasögonen från alla vinklar. Du kan till och med prova solglasögonen virtuellt! När du har hittat rätt par är det bara att beställa och Mister Spex levererar produkten hem till dig. Vi erbjuder snabba leveranser över hela Europa och om du på något sätt skulle vara missnöjd med dina nya solglasögon har du 90 dagars öppet köp. Återlämna helt enkelt produkten och välj ett nytt par i Mister Spex nätbutik. Eller få pengarna tillbaka – så enkelt är det.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.