Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

890 890

Italia Independent Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Italia Independent-solglasögon från Mister Spex

Italia Independent tillverkar och formger solglasögon av toppkvalitet. Italia Independent-solglasögonen från Mister Spex omfattar en rad klassiska bågar och konstfullt tillverkade modeller. Italia Independent har erbjudit sina kunder unikt skräddarsydda glasögon i en hel rad smakfullt eleganta stilar sedan 2007.

Italia Independent-sortimentet från Mister Spex omfattar ett fantastiskt urval solglasögon för alla möjliga tillfällen. Solglasögonen erbjuder absolut klarhet, form och stil och har många influenser. Det kompletta sortimentet av stilar, färger och toner omfattar allt från sport- och fritidsglasögon till konstfullt skapade modeaccessoarer som är perfekta om du vill göra ett intryck. För alla som letar efter ett enastående sortiment modemedvetna produkter är Italia Independent-solglasögonen från Mister Spex rätta valet.

Italia Independent är känt för sina avancerade tillverkningsmetoder och sin design, med starkt UV-skydd i kombination med fantastiska stilar och former. Genom sin tjänst för virtuell provning kan Mister Spex hjälpa till med allt som rör valet av glasögon. Detta gör att du enkelt hittar rätt par.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.