Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

929 1939

Solglasögon från Jaguar

Exklusivitet, dynamik och komfort – kärnvärderingar från bilmarknaden. Inspirerad av detta har sportbilstillverkaren Jaguar gått in i en helt ny bransch: glasögon. För snygga bilar behöver stilfulla förare! Och vad passar bättre än ett par coola solglasögon? Solglasögonen i Jaguarsortimentet präglas av utmärkt passform, kvalitetsutförande och kvalitetsmaterial. Men kan exklusivitet, lyx och coolhet verkligen kombineras? Helt klart! Genom sin senaste kollektion bevisar Jaguar detta med eftertryck. Och vare sig du redan äger en sportbil eller drömmer om att äga en får denna kollektion hjärtat att slå fortare.

Dynamisk design, exklusiva material, perfekt utförande och elegant prägel – bilmärket genomsyrar alla solglasögon från Jaguar. Och design och teknik är alltid i perfekt harmoni. En sportig och skarp look förenas med elegant enkla former och en enkel färgskala med mörka, lugna färgtoner. Alla solglasögon är ergonomiskt utformade och ger det bästa skyddet mot UV-strålning. Inget kan hindra dig från att köra en sportbil i strålande solsken.

Varumärket Jaguar Eyewear tillhör Menrad Group i Schwäbisch Gmünd i Baden-Württemberg. Företaget Menrad, som har ägts av samma familj i fyra generationer, har vid sidan av märket Jaguar licens på märkena Davidoff, JOOP!, Morgan och Zeiss.

Har du redan hittat ditt favoritpar? Alla Jaguarglasögon från Mister Spex levereras via Posten.

Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp. Ytterligare information om villkoren för öppet köp och mycket annat finns på Mister Spex webbplats.

Utöver Jaguarkollektionen har Mister Spex även solglasögon från många andra märken.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.