Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

832 1589
  • Kerbholz

Kerbholz Solglasögon

(6)

Visar produkter 1 till 6

Kerbholzsolglasögon

Många ser solglasögon som en konstform med sina olika stilar, modeller och designer. Användningsområdena för de små, moderna, nästan kultpräglade glasögonen är också nästan oändliga och många väljer olika par för olika behov. Med tiden har många former av solglasögon och färger tagits fram, och många kan nästan beskrivas bara med ledning av märkets namn. Tyska Kerbholz är ett sådant märke.

Även om dessa solglasögon endast har funnits på marknaden sedan 2011 känner man igen dem direkt, vilket snabbt har gett märket kultstatus. Den enkla anledningen är en grundläggande skillnad jämfört med andra solglasögon på marknaden. Kerbholz solglasögon har träbågar. När Mathias & Moritz, märkets designer, reste omkring i Sydamerika blev de inspirerade av den omfattande användningen av trä och fick idén att göra miljömässigt hållbara solglasögon med eleganta träbågar. Glasögonen har en vacker design och kvalitetsglas, och träet är tätat och slutbehandlat med fantastisk kvalitet. Formerna är moderna versioner av klassiska solglasögon, och varje par är dessutom en konstnärlig modeartikel.

Du kan vara trygg när du provar ovanliga märken som Kerbholz solglasögon från Mister Spex, eftersom Mister Spex har en komplett optikertjänst på nätet. Vi har även ett fantastiskt virtuellt verktyg som hjälper dig att avgöra vilket par som passar dig bäst, så varför inte prova dessa solglasögon i 3D?

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.