Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

879 1819
  • Lacoste

Lacoste Solglasögon

(63)

Visar produkter 1 till 60

Lacostesolglasögon

Modemärket Lacoste grundades av den legendariske franske tennisspelaren René Lacoste. Lacostes tenniströjor med den berömda krokodillogotypen har blivit en av de mest igenkännliga modeikonerna någonsin. Modeimperiet har fortsatt bredda sitt produktsortiment och erbjuder i dag både stilfulla solglasögon och andra designaccessoarer. I Lacostes kollektion av solglasögon finns lågmälda men även mycket fashionabla modeller och många olika färger.

Kvinnor som inte vill missa säsongens innefärg bör ta en titt på solglasögonen Lacoste LA 12616 i lila. Denna modell har en lila acetatbåge med diskret krokodilhudseffekt och stora violetta glas. Skalmarna på dessa solglasögon har en metallplatta med krokodillogotypen.

För den världsvane och självmedvetne mannen rekommenderar vi LA 12469P BK. Ett par solglasögon för män som inte är fixerade vid de senaste trenderna utan uppskattar hög kvalitet och stilfull design.

Du kan snabbt och enkelt beställa dina nya Lacostesolglasögon från vår nätbutik. Gå igenom modellerna och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Lacostesolglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa!

Mister Spex levererar snabbt över hela Europa. Och kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Lacostesolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.