Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

989 989

Liu Jo Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Liu Jo-solglasögon från Mister Spex

Det italienska modemärket Liu Jo har skapat stilfulla och eleganta modeller sedan starten 1995. Liu Jo-solglasögonen från Mister Spex är av toppkvalitet och finns i en rad stilar och former som tilltalar många olika smaker. Kollektionen av Liu Jo-solglasögon från Mister Spex är sofistikerad och stilfull. Dessa solglasögon står som symbol för senaste mode och utmärkt kvalitet.

Liu Jo-solglasögonen finns i många olika modeller och färger, och du kan kolla upp måtten och läsa detaljerade beskrivningar på våra webbsidor. Välj fjärilsformade bågar för en lekfull, klädsam och kul look. Runda bågar är ett exempel på en klassisk, tidlös stil, medan ministift pryder fina och slående pilotformade bågar.

Liu Jo-solglasögonen från Mister Spex framhäver dina bästa drag, oavsett ansiktsform. Dessa solglasögon har den kvalitet du förväntar dig av ett exklusivt italienskt designmärke. Utnyttja vår 3D-teknik och prova ett urval receptbelagda Liu Jo-solglasögon från Mister Spex, Europas mest omtyckta optiker på nätet. Vi har över 1,5 miljoner nöjda kunder, och vår onlinetjänst är bekväm och enkel att använda.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.