Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

953 1589
  • MARC O'POLO Eyewear

MARC O'POLO Eyewear Solglasögon

(65)
Visar produkter 1 till 60 av 65

Marc O’Polo Eyewear-solglasögon

Det svensk-tyska modemärket Marc O’Polo har tillverkat kvalitetskläder sedan 1967 och har utvidgat sitt sortiment av accessoarer med denna stilfulla solglasögonkollektion. Företaget är baserat i Stockholm och har tagit fram en komplett glasögonkollektion som är glamorös och modern. På Mister Spex webbplats hittar du de perfekta bågarna som ger dig en ren, modern look.

Marc O’Polo Eyewear lyckas alltid vara fräsch men samtidigt tidlös i sin design och solglasögonkollektionen är inget undantag. Denna vackra kollektion består av fina och kraftiga bågar som passar dina naturliga drag och erbjuder säregna mönster och nyanser med en modern look. Välj mellan klassiska svarta och bruna bågar som ger en naturlig finish eller tillför en färgklick med röda, blå och guldfärgade modeller.

Det finns ingen anledning att vänta med köpet. Mister Spex har ett fantastiskt sortiment och när du köper några av våra solglasögon levereras de samma dag om du beställer före kl. 14. Våra snabba och spårbara leveranser gör att du får dina favoritbågar snabbt och enkelt, så att du aldrig behöver vänta på dina designsolglasögon.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.