Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1444 1444

Matthew Williamson Solglasögon

(2)

Visar produkter 1 till 2

Matthew Williamson-solglasögon från Mister Spex Sverige

Matthew Williamson lanserade sin modekollektion 2004 med en flaggskeppsbutik och har nu även expanderat till solglasögon och accessoarer. Sortimentet av Matthew Williamson-solglasögon från Mister Spex är originellt och konstnärligt och omfattar många neutrala, utsirade, geometriska och klassiska modeller. Vare sig du vill ha en enkel design för vardagsbruk eller den senaste eleganta looken hittar du en hållbar och välgjord modell i vårt stora sortiment.

Modellerna i sortimentet är alltid trendiga men bygger på klassiska stilar, och omfattar kattögsformade bågar, spegelglas och pilotglasögon, som alla ges ett unikt drag med förhängare eller dubbeltonade glas. Glasen har UV 400-skydd och antireflexbehandling som ger utmärkt skydd för känsliga ögon. Skalmarna och bågarna är av metall eller kraftig plast som inte rostar eller spricker. Denna kollektion är perfekt för vardagsbruk eller för att göra ett särskilt tillfälle minnesvärt.

Mister Spex erbjuder glas med UV-skydd, antireflexbehandling och extra styrka som ger ökad hållbarhet. Du kan prova solglasögonen virtuellt med hjälp av vår avancerade 3D-teknik och de levereras hem till dig samma dag med Posten, vars leveranser kan spåras. Beställa helt enkelt före kl. 14. Du kan välja mellan över 6 000 modeller från mer än 100 märken i Mister Spex nätbutik. Du har även 90 dagars öppet köp.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.