Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

449 1219
  • Mexx

Mexx Solglasögon

(53)
Visar produkter 1 till 53 av 53

Mexxsolglasögon

Mexx filosofi bygger på självsäkerhet, optimism, stil och inlevelse. Mexx är därför mer än bara ett modemärke – det står för en hel attityd. Mexx solglasögonkollektion präglas av rena linjer och mörka färger. Mexx erbjuder hel- och halvbågar med klassisk och trendig design. En ny och särskilt attraktiv modell är Mexx 6011 300. Den halvgenomskinliga bruna bågen, med en lätt marmoreffekt, ger dessa Mexxsolglasögon en tydlig karibisk prägel. Om du inte ska till Västindien i sommar behöver du inte vara orolig – dessa solglasögon ser lika bra ut på en solstol i din trädgård!

Om du vill ha en mer klassisk look kan du pröva Mexx 6003 100. Dessa Mexxsolglasögon har en tjockare brun plastbåge och mörkgrå glas. En silverrand med Mexxlogotypen finns på båda skalmarna. Enkelt men effektfullt. Vissa Mexxsolglasögon kan också beställas med receptbelagda glas. Ange helt enkelt uppgifterna från ditt recept och våra utvalda optiker skräddarsyr dina glas. Så att du får kristallklar syn och skydd mot solens strålar tack vare Mister Spex!

Gå igenom sortimentet av Mexxsolglasögon och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Mexxsolglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa! Kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Mexxsolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.