Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

399 1399

Michalskysolglasögon från Mister Spex

Michael Michalsky har blivit ett av världens mest ansedda glasögonmärken. Företaget är baserat i Tysklands huvudstad Berlin och Michalskyglasögonen från Mister Spex omfattar fantastiskt snygga och eleganta modeller för män med märkets typiska stil. Ta en titt på företagets senaste kollektion på Mister Spex för att uppleva några av de finaste solglasögonen på marknaden i dag.

Denna kollektion av Michalskysolglasögon från Mister Spex är en blandning av professionell kvalitet och otyglad avslappning. De har snygga bågar i sköldpaddsmönster med välproportionerade glas i pilotstil som filtrerar bort solljuset oavsett om du är i skidbacken, på stranden eller kopplar av mellan möten. Detta är solglasögon för alla som vill se avslappnade och säkra ut – och helt i linje med designtrenderna. Så gör rätt intryck med Michalskysolglasögon från Mister Spex.

Om dessa Michalskyglasögon är i din smak kan du enkelt köpa exakt rätt par från Mister Spex. Prova ett par med våra verktyg för virtuell 3D-provning eller beställa hem ett par på prov. Du har också 90 dagars öppet köp på alla glasögon, och alla leveranser spåras för att våra kunder ska vara nöjda.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.