Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

569 1509

Nike Solglasögon

(36)

Visar produkter 1 till 36

Nikesolglasögon online från Mister Spex

Sportgiganten Nike har tillverkat sportutrustning, särskilt sportskor, sedan 1972. Nike är världsledande på sportkläder och specialist på många områden. Företagets välkända ”swoosh”-logotyp står för kvalitet och innovation inom sportkläder och sportutrustning. Nikes solglasögon är särskilt avsedda för personer med en dynamisk och sportig livsstil. Tack vare solglasögonens moderna och trendiga stil behöver du inte vara någon idrottsstjärna för att få en aktiv ny look. Nikes solglasögon är tillförlitliga, bekväma och stilfulla, och ger naturligtvis perfekt syn – oavsett väder. För sport eller fritid är Nikes solglasögon grundläggande.

Nike Debut EV 0573 223 har vad som krävs för en klassiker. Ovala glas och helbåge i havannabrunt. Du kan använda dessa glasögon i alla situationer – när du handlar, cyklar eller kopplar av på stranden. En typiskt stilfull modell från den senaste Nikekollektionen. Solglasögonen i Veerkollektionen är den senaste succén. En sportig båge kombineras med små glas, vilket ger solglasögonen en snygg och trendig look. Små, ergonomiska skalmar följer huvudets form, vilket ger perfekt passform. En utmärkt accessoar för sommaren!

Välj helt enkelt din favoritmodell och läs mer på modellens produktsida. Där finns ett antal bilder och till och med 360-gradersvisning så att du kan syna dina nya Nikesolglasögon från alla håll! Och det bästa är att du med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan hitta de perfekta solglasögonen för ditt ansikte utan att lämna hemmet. Kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Nikesolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.