Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1074 1074

Oxydo Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Köp Oxydosolglasögon på nätet

Oxydos solglasögon präglas av elegant design och innovativa inslag. Detta italienska modemärke är ett absolut måste för alla som söker det okonventionella. Solglasögonkollektionen från Oxydo höjer ribban för tillverkningen och användningen av solglasögon. Estetik och innovation är starkt förknippade med Oxydos solglasögon. En perfekt kombination av form och funktion som kan komplettera både kostymer och fritidskläder. Modellerna i herrkollektionen har mer dämpade färger, som svart, grått och brunt, och finns att få som pilotglasögon, Wayfarers eller med rektangulära bågar. Oxydos damkollektion består av eleganta, djärva modeller, bland annat trendiga fjärilsformade glasögon, pilotsolglasögon, runda bågar och till och med Wayfarermodeller.

Många solglasögon finns också i fashionabel havannastil. Tack vare sin form och färg är exempelvis glasögonen OX 1050 / S 08E CC en allroundvinnare. De bruntonade glasen fungerar som pricken över i för modellen och gör den till sommarens inneartikel. Mister Spex har även solglasögon med polariserande filter, som ger god syn vid dåliga ljusförhållanden, vilket gör Oxydos solglasögon lämpliga för vattensporter och bilkörning. Det är enkelt att köpa Oxydos solglasögon från Mister Spex nätbutik.

Hitta rätt par med hjälp av tjänsten för virtuell provning, som fungerar med din webbkamera. Denna 3D-provningstjänst gör att du kan sätta på dig glasögonen virtuellt och röra på huvudet. Modeller utan 3D-provning har en 2D-provningsfunktion som gör att du kan ladda upp ditt eget foto eller använda en av Mister Spex bilder. Leveranserna är fullkomligt riskfria. Om du har frågor om beställningen eller våra produkter kan du kontakta Mister Spex kundtjänst, som gärna hjälper till.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.