Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

2489 4339
  • Porsche Design

Porsche Design Solglasögon

(28)
Visar produkter 1 till 28 av 28

Porsche Design-solglasögon på nätet

Porsche är främst förknippat med snabba sportbilar, lyx och lång tradition. I modesfären har det tyska företaget skapat sig ett namn sedan 1974 med märket Porsche Design. Porsche Design-solglasögon kan köpas på nätet från Mister Spex. Kollektionen av Porsche Design-solglasögon präglas av högsta tillverknings- och designstandarder och kombinerar en unik nivå av kvalitet och innovation. Alla glas är gjorda av okrossbar polykarbonat. Bågarna är av titan, metall eller plast. Alla modeller är uteslutande för män. Färgskalan omfattar diskreta nyanser som svart, grått, vitt och rött. Porsche Design-solglasögonen är sportiga och har klass. En perfekt passform gör också att de är maximalt bekväma.

Tack vare den tidlösa designen omfattar kollektionen klassiker som aldrig blir omoderna. Klassiska pilotglasögon, enkelglas, rektangulära eller ovala bågar – Porsche Design-solglasögonen passar både till kostymer och till fritidskläder. Med solglasögonen från Porsche Design har du alltid både perfekt UV-skydd för ögonen och den perfekta accessoaren när solen skiner. Ett exempel på de klassiska pilotsolglasögonen är P 8478 A, med bruna glas och metallbågar. P 8478 är de första solglasögonen i världen med en mekanism för byte av glas och har därför blivit en absolut klassiker.

Tack vare Mister Spex tjänst för virtuell provning är det enkelt att välja det perfekta paret från Porsche Design-kollektionen. Med hjälp av din webbkamera kan du prova glasögonen och se vilka som passar din ansiktsform, hårfärg och huvudstorlek bäst. Alla Mister Spex produkter levereras snabbt. Om du har frågor om beställningen eller våra produkter kan du kontakta Mister Spex kundtjänst.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.