Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Den här säsongens looks

Solglasögontrender vår & sommar 2019

The Lennon Update

Solglasögon i metall ändrar form den här säsongen. Windsorbågar väntas också att återupplivas i ny tappning.

Upptäck nu

Färgfokus

Solglasögonen kommer i färg oavsett om det gäller transparenta toner eller mjukt färgade glas.

Upptäck nu

Mönstermani

Solglasögonen visar hur varierande Havana- och Tortiosemönster kan vara när de nu kommer i helt nya varianter och versioner. 

Upptäck nu

Fashion Insight

Om du är ute efter en annorlunda look kommer du att älska den här trenden. Den är inspirerad av en sportig design tillsammans med en nypa extravagans. 

Upptäck nu

Solglasögontrender vår & sommar 2019

Dagarna blir äntligen längre, temperaturen stiger sakta men säkert och solen börjar visa sig igen. När den varmare säsongen börjar är det hög tid för en ny look. Vilken är den senaste trenden inom solglasögonmodet? Läs vidare.

Det här är solglasögontrenderna för våren och sommaren.

Solglasögonen påminner om John Lennons favoritbåge men nu får den ett nytt utseende. Geometriska eller ovala former samt "Windsorringar" är en perfekt matchning till dessa modeller. Trend nummer två den här säsongen är alla vackra färgkombinationer. Oavsett om det gäller transparenta bågar i mjuka nyanser eller halvtransparenta glas så syns olika förgkombinationer bland solglasögonen. Klassiska mönster som Havana och Tortoise lockar återigen bland dam- och herrsolglasögon den här säsongen. Bågarna är extra stora, runda eller ljusa med blåtonade glas. Den som vågar sticka ut när det kommer till mode väljer nu solglasögon som drar uppmärksamheten till sig. Man gör det med sportiga bågmodeller som inte längre bara används i idrottssammanhang. De syns tillsammans med ovanliga former med futuristiska retroinslag. retroinnslag.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.