Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Tom Ford

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1840 4369
  • Tom Ford

Tom Ford Solglasögon

(138)
Visar produkter 1 till 60 av 138

Stort utbud av snyggt designade solglasögon från Tom Ford

Ett par Tom Ford solglasögon är en designprodukt som blir en stilfull accessoar till din outfit. Utforska Mister Spex stora utbud av modeller från detta moderna och trendsättande märke. Hos oss får du alltid låga priser, fri frakt vid köp över 700 kr och öppet köp i 90 dagar. Köp dina Tom Ford-solglasögon online från Mister Spex och kom med i skaran av nöjda kunder.

Tom Ford vänder sig till en målgrupp av världsvana, moderna och kultiverade personer som värdesätter design och är måna om sin personliga stil. Märket lanserades 2006 av modeskaparen med samma namn och blev en omedelbar succé. Solglasögonen var redan från början en viktig accessoar i kollektionerna och formgavs med största omsorg. Med en nästan magisk precision kombinerades klassiska stildetaljer med moderna, tidsmässiga attribut. Ett par Tom Ford-glasögon är sedan dess ett tecken på stilmedvetenhet och god smak. Tillhör du dem som vill få ut något alldeles extra av varje accessoar? Och samtidigt vill vara säker på att du får en produkt som uppfyller högt ställda kvalitetskrav? Då kan Tom Ford vara något för dig. I kollektionen hittar du en rad snygga solglasögon i olika stilar oavsett kön.

Tom Ford - en framgångssaga

Tom Ford är en av vår tids stora modeskapare. Långt innan han grundade sitt eget märke hade han gjort sig ett namn på den internationella modescenen, bland annat som chefsdesigner på italienska Gucci, och blivit berömd för sina kreativa kollektioner och sin nyskapande design. Som det universalgeni han är har han nu också inlett en karriär som filmregissör. Ett av syftena med att skapa ett eget märke var att få fritt utlopp för sin kreativitet och sina estetiska visioner. Solglasögonen från Tom Ford andas modernitet men förhåller sig samtidigt lekfullt till äldre design och klassiska glasögonmodeller. Du hittar exempelvis flera olika moderna pilotglasögon, som Sergio och Dominic och uppdaterade 50-talsbågar i browlinestil, som Elena och Henry. Till de populära dammodellerna hör även Whitney och Julianne med överdimensionerade bågar och korslagda ramar i olika färger. Tom Ford erbjuder många olika stilar och har låtit sig inspireras av framstående formgivare. Resultatet blir en elegant, lätt och lekfull design som ger positiva associationer. Utforska hela utbudet av Tom Ford-solglasögon online på Mister Spex för att hitta dina personliga favoriter.

Så hittar du de perfekta Tom Ford-solglasögonen

Om du inte redan är helt säker på vilka Tom Ford solglasögon du vill ha ger Mister Spex dig gärna lite hjälp på vägen. Hela vårt koncept bygger på att du som kund snabbt och enkelt ska kunna hitta ett par passande solglasögon. Till att börja med kan du ange några sökkriterier i vårt smarta sökfilter, till exempel ansiktsform, hel- eller halvbåge och bågfärg. Därefter väljer du ut några modeller och laddar upp ett foto av dig själv eller aktiverar webbkameran. Nu kan du prova ut dina Tom Ford solglasögon online direkt på skärmen. Vårt virtuella provrum är roligt att använda och kan vara till stor hjälp vid valet av solglasögon. När du har hittat dina drömglasögon lägger du dem i varukorgen och gör eventuella tillval som slipade eller fotokromatiska glas. Därefter är det bara att betala och vänta på att de splitter nya Tom Ford-solbrillorna levereras med posten. Enklare kan det knappast bli!

Köp Tom Ford-solglasögon på nätet

Om du beställer dina Tom Ford solglasögon online från Mister Spex får du inte bara ett riktigt bra pris utan också en mängd andra förmåner. Vi är en kundorienterad och professionell återförsäljare som är experter på glasögon och linser. Vi erbjuder kunnig rådgivning och stilråd i inspirerande artiklar. Med vårt nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vårt mål är att du som kund är delaktig och känner dig trygg under hela köpprocessen, från det att du söker efter en passande modell till du har dina nya, stilfulla Tom Ford-solglasögon i handen. För att du ska bli helt nöjd erbjuder vi bland annat:

  • Stort urval och låga priser
  • Fri frakt på alla beställningar över 700 kronor
  • Öppet köp i 90 dagar på alla produkter
  • Slipning av solglasögon (vissa modeller)
  • Kunnig support via e-post, telefon, chatt och Facebook

Köp Tom Ford solglasögon på nätet från Mister Spex - du får en produkt av högsta kvalitet och ovanligt generösa leveransvillkor.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.