Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Vikbara solglasögon

Vikbara solglasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1150 2189

Sunglasses

(8)

Visar produkter 1 till 8

Vikbara solglasögon på Mister Spex

Med ett par folding i fickan är du alltid beredd när solens strålar plötsligt blir för starka. De tar liten plats, men är annars precis som ett par vanliga solglasögon och kan till och med väljas med slipade glas. På Mister Spex kan du välja mellan många olika modeller och få de bekvämt hemlevererade med posten.

Solen kan titta fram när du minst anar det: ett hastigt väderomslag när du kör bil eller en stark kvällssol som plötsligt skänker välkommen värme på uteserveringen. Då är det perfekt att kunna plocka fram sina vikbara solglasögon ur jack- eller byxfickan och slippa besväras av bländande ljus. Hela grejen med folding är nämligen att de knappt tar någon plats så att du kan ta dem med dig vart du än går, cyklar eller kör och förvara de i trånga utrymmen som handsfack, på båten eller i kavajfickan. I utfällt läge märker du knappt någon skillnad mot vanliga solglasögon, men finessen med gångjärnen kan vara en avgörande faktor i många situationer. Köp ett par billiga, foldning solglasögon på Mister Spex så är du alltid beredd när dina ögon behöver extra solskydd.

Som vanliga solglasögon fast coolare

Redan på 60-talet lanserades en vikbar version av Persols legendariska modell 649. Den fick namnet Persol 714 och blev omåttligt populär, inte minst eftersom solglasögonen bars av Steve McQueen i succéfilmen Äventyraren Thomas Crown. I dag erbjuder många av de ledande varumärkena vikbara modeller; på Mister Spex hittar du förutom Persol även Ray-Ban och Ralph Lauren med flera. Det ska påpekas att dessa glasögon är helt jämförbara med vanliga solglasögon, förutom extrafunktionen med gångjärn. Du kan välja med UV-filter, polariserande glas och till och med korrektionsglas. Hittar du ett par folding som faller dig i smaken behöver du alltså inte göra avkall, vare sig på kvalitet eller funktionalitet. Se det i stället som en cool och användbar funktion som ger dina solglasögon det lilla extra. Överraskningseffekten när du plockar upp dina solglasögon ur det lilla fodralet, viker upp dem och tar på dig dem med en naturlig gest är värd att uppleva.

Köp folding solglasögon online från Mister Spex

Mister Spex är en ledande återförsäljare av glasögon och linser på nätet. En stor del av vårt sortiment upptas också av solglasögon och självklart har vi gett plats även åt folding modeller. Vi erbjuder dessa behändiga accessoarer till mycket konkurrenskraftiga priser och har gjort allt vi kan för att underlätta hela beställningsprocessen för dig. Om du klickar på ett par bågar får du upp all information du behöver inför köpet: mått- och viktuppgifter, färgalternativ, olika tillvalsmöjligheter, pris och lagerstatus. Här kan du också aktivera utprovningsfunktionen och prova ut olika bågar direkt på skärmen genom att ladda upp ett porträttfoto eller aktivera webbkameran. När du väl bestämt dig är det bara att fylla i alla nödvändiga uppgifter och slutföra beställningen. Betala med kort, faktura eller direkt genom din internetbank.

Köp billiga folding solglasögon på nätet från Mister Spex och utnyttja följande fördelar:

  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri frakt vid beställning över 700 kronor
  • Slipade glas som tillval
  • Virtuell utprovning i 3D
  • Kunnig rådgivning och support
  • Snabb och spårbar leverans
  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.