Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

549 1789

Golf

(10)
Visar produkter 1 till 10 av 10

Golfglasögon från Mister Spex

Mister Spex har glasögon för alla typer av sport! I vårt stora sortiment designgolfglasögon hittar du exakt vad du behöver. Välj de golfglasögon du har letat efter eller gå igenom vårt urval och låt dig inspireras! Vi har de bästa modellerna från de bästa märkena, så du hittar säkert de perfekta glasögonen för dig, snabbt och utan krångel.

Adidas golfglasögon är stilfulla tack vare sin slående form. De är perfekt anpassade till olika ansiktsformer och sitter stadigt utan att vara obekväma. Nu är det inget som hindrar den perfekta svingen!

Dina golfglasögon måste inte bara klara snabba rörelser utan även ha rätt glas. Glasens färg är avgörande. Glasen måste ge optimal överblick på både nära och långt håll – och göra det möjligt att snabbt växla mellan dessa lägen.

Oakley är ett av de ledande designföretagen på området. Oakleys designbågar med gula spegelglas och klassiska grågröna glas är populära golfglasögon i Mister Spex sortiment. Vare sig du är ute efter stilfulla helbågar eller en supersportig modell är det bara att välja.

Hitta dina egna favoritgolfglasögon eller sök igenom Mister Spex sortiment enligt designer, form eller material. Du hittar enkelt rätt golfglasögon för dig!

När du väl har beställt skickar Mister Spex glasögonen så snart som möjligt, ofta redan samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya glasögon kan du skicka tillbaka dem inom 90 dagar och få en annan produkt eller pengarna tillbaka.

Detaljerad information om villkoren för beställning, leverans och 90 dagars öppet köp finns på Mister Spex webbplats.

Till Mister Spex webbplats.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.