Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

900 1690

Skidglasögon

(5)
Visar produkter 1 till 5 av 5

Skidglasögon från Mister Spex

Mister Spex erbjuder ett fullständigt sortiment skid- och snowboardglasögon så att du alltid ser klart i backarna. Glasögon från alla toppmärken ser till att du alltid ser så bra som möjligt, även under svåra förhållanden. Skaffa vad du behöver för din vintersport redan i dag!

Stilfulla skidglasögon från Adidas är det trendigaste du kan ha i backen. För dem som inte bara vill ha en kvalitetsprodukt utan även en modeartikel. För samlare: de karakteristiska skidglasögonen från Adidas står i särklass.

Mister Spex erbjuder naturligtvis alla klassiker bland skidglasögon. Quiksilver, Uvex och Oakley är toppsäljarna i vårt sortiment. De snyggaste modellerna är av högsta kvalitet och bygger på innovativ teknik och avancerade skyddssystem. Skidglasögonen i vårt sortiment kan du lita på i alla väder.

Trendiga höjdpunkter är kollektionerna för ungdomar som Roxy från Quiksilver och Scott. Färgstänk, slående mönster och detaljkänsla gör att dessa skidglasögon är mer än bara skydd för ögonen vid skid- eller snowboardåkning.

Låt dig inspireras av det breda urvalet skidglasögon från Mister Spex! Våra toppmärken passar din personliga stil perfekt och ger det bästa skyddet för din vintersport. Du kan även använda filtret i navigationslisten till vänster för att ännu snabbare hitta dina favoritprodukter i Mister Spex nätbutik. Om du är ute efter ett visst märke kan du bara klicka på märket i listan.

När du väl har beställt skickar Mister Spex glasögonen så snart som möjligt, ofta redan samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya glasögon kan du skicka tillbaka dem inom 90 dagar och få en annan produkt eller pengarna tillbaka.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.