Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1484 1484
  • The Row

The Row Alla varumärken

(2)

Visar produkter 1 till 2

The Row från Mister Spex

The Row grundades av skådespelarna och tvillingsystrarna Mary-Kate & Ashley Olsen. Systrarna är välkända för sin klädstil som stilmässigt präglas av boho-chic och lager-på-lager. Vad gäller glasögon så syns tjejerna alltid i oversize:ade och feminina solbågar som gärna får vara på gränsen till ”för mycket” . Varumärket The Row är spännande stilrent med fokus på klassiskt, stora fronter, autentiskt läder och högblanka metalldetaljer. Bågarna från The Row har flera spännande och oväntade materialdetaljer som läder och mocka. Materialkombon mot det högkvalitativa acetatet blir extremt lyckad.

Som pricket över i:et i detta glasögonkoncept har The Row förpackat sina bågar i fodral som nåärmast kan beskrivas som glasögonskrin. Glasögonen från ”The Row” levereras i lådor av läderliknande material där insidan är inrett med naturtroget trämaterial. Kombinationen av svart läder mot trä är helt sagolik och vi på kontoret önskar oss alla en egen låda att förvara våra favoritbågar i.

Positioneringen för varumärket är solklart high-end med en skyhög modegrad

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.