Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

864 864

Triple X Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Triple X från Mister Spex

Triple X är ett helsvenskt varumärke som vi stolt kan erbjuda Mister Spexs kunder! Märket har en hög kvalitetssträvan och en konstnärlig vision utöver det vanliga, målet är att kunna föra fram nordisk design ut i världen!

Triple X såg först dagens ljus 1986 då företaget startades av Mats Lindberg som med hjälp av den hyllade designern Dan Britse, en före detta Konstfack student, tog fram innovativa glasögonkollektioner som flitigt syntes i press och musikvideor!

Efter att varumärket legat vilande i ett par år var det 2010 dags för en relansering! Triple X tog återigen in Dan Britse för att vara med och ta fram bågarna inför nylanseringen! Glasögonen har designmässigt tagits fram med ett uttryck av innovativ design och influenserna av det härliga 80- och 90-talet är tydliga! Vad vi även upptäckte var att glasögonen var utrustade med specifika dekorativa detaljer som sammanbinder alla bågarna.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.