Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

525 597

Triwa Alla varumärken

(2)

Visar produkter 1 till 2

Triwa från Mister Spex

TRIWA är en förkortning för “Transforming the Industry of Watches” då företaget till en början endast tillverkade armbandsur. Vi på Mister Spex kunde inte vara gladare då Guldknappsvinnaren TRIWA bestämde sig för att utveckla sitt företag och även designa stiliga och moderiktiga solglasögon.Varumärket beskriver sig själva som “dödsseriösa med att vara lekfulla och opretentiösa” och drar sig inte för att agera provokativt på ett kreativt och upplyftande plan.

TRIWA understryker att de inte är någon efterföljare inom design utan att de ständigt jobbar nytänkande och när de ser produkter kopierade på TRIWAS design, är företaget sedan länge involverade i nya projekt!

Det som verkligen påvisar att solglasögonkollektionen är svenskdesignad är de klassiska linjer och beskärningar som är ämnade att diskret försköna ansiktsdragen. Kollektionen består av handskulpterade acetatbågar och högkvalitativa Carl Zeiss Vision-linser som ger ögonen högsta möjliga UV-skydd.

Solglasögonen sägs vara inspirerade av den magiska men kortlivade svenska sommaren, då de anser att det är den tid som svenskarna vågar uttrycka sin färgglada och äventyrliga sida inom mode! TRIWA önskar färgsätta vår vardag med glasögon i stilrena, klassiska färger som svart, havannabrunt och pastell. Dessa sofistikerade färger har sedan smyckats med kontrastfärgade, färgglada celltoppar längst bak på skalmarna. Bågarna har en lekfull charm som ger den klassiska svenska designen ett rejält lyft, samtidigt som den gör både glasögonbäraren och TRIWA som varumärke helt unik!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.