Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

749 749

Crush Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Crush/Titanflex från Mister Spex

Titanflex har gett kunderna en chic och stilfull look sedan 1988. Styrka och flexibilitet är utmärkande för detta glasögonmärke, vilket Crush/Titanflex-kollektionen från Mister Spex är ett exempel på.

Crush/Titanflex-glasögon från Mister Spex är upp till en tredjedel lättare än vanliga glasögon. De är också mycket mer flexibla. De som ligger bakom denna Crush/Titanflex-kollektion från Mister Spex strävar efter att utveckla den allra bästa tekniken som gör det möjligt att skapa allt lättare och samtidigt robusta glasögon och solglasögon. I det stora Crush/Titanflex-sortimentet från Mister Spex finns något för alla. Välj snygga, mörka glasögon till jobbet eller något utöver det vanliga som passar till dina fritidskläder.

För Mister Spex står kunden i centrum. Välj fyra bågar och vi levererar dem till dig så att du kan prova dem i tio dagar. Varför skulle du gå någon annanstans när vi har över 2 000 bågar att välja mellan och levererar på ett kick?

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.