Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Prova glasögonen hemma innan du köper.

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken båge man vill ha. Därför erbjuder vi dig att välja ut fyra favoriter bland våra glasögonbågar att testa hemma i lugn och ro i upp till tio dagar, helt gratis – med fri frakt och retur.

Spana in alla glasögon

Såhär funkar det:

1. Välj upp till 4 bågar.

Brillen zur Anprobe

Hittat dina favoriter? Perfekt! Klicka därefter på knappen ”Prova hemma” på produktsidan. Vi skickar ditt hemlån inom 2-5 arbetsdagar, såklart helt kostnadsfritt!


2. Hemlånsperioden är 10 dagar

10 Tage zu Hause anprobieren

När ditt hemlån nått ditt postombud har du sammanlagt 10 dagar på dig att testa dem hemma helt kostnadsfritt. Involvera din familj och dina vänner i beslutet av bågar eller ta obegränsat många selfies.. Se därefter till att ditt hemlån är postad tillbaka till oss i retur inom hemlånsperioden 10 dagar tillsammans med den medskickade retursedeln. Smidigt!


3. Välj dina värden och glaspaket till dina valda bågar.

Werte & Gläser bestimmen oder 4 neue Modelle wählen

Låt oss veta vilka bågar du valt och även dina värden på ditt giltiga glasögonrecept. Om du möjligtvis inte känner till dina värden kan du enkelt boka en tid för en synundersökning hos din lokala optiker och be om att få det utskrivet eftersom du äger ditt recept. Dubbelkolla gärna att de värden som vi efterfrågar på sajt finns med i ditt recept, annars fråga. Skulle du nu mot förmodan ännu inte hittat dina drömbågar kan du klicka hem ett nytt hemlån!


4. Dina glasögon är nu klara!

30 Tage Geld-zurück-Garantie

Du kommer motta dina bågar med dina valda styrkor inom 5-14 arbetsdagar efter montering och kvalitetskontroll av våra optiker i vår egen verkstad i Berlin. Skulle du mot förmodan ångra dig har du såklart 90 dagars öppet köp, förutsatt att produkten är i oförändrat skick.

Påbörja jakten efter dina favoritbågar!


FAQ

Vad kostar det att prova hemma?

Det kostar inget att prova hemma! Vid hemlån registrerar vi dina uppgifter och skapar en passiv faktura med ett belopp motsvarande bågarnas ordinarie pris. Detta är inte en faktura i vanlig bemärkelse utan en faktura som är "passiv" tillskillnad från en vanlig "aktiv" faktura.
Den passiva fakturan fungerar som säkerhet för de bågar vi lånat ut. När du returnerat bågarna till oss makulerar vi den passiva fakturan.

Hur länge kan jag prova glasögonen hemma?

Efter att du har tagit emot glasögonen har du 10 dagar på dig att prova dem. Glasögonen måste ha kommit tillbaka till oss före slutet av 10-dagarsperioden. Var därför medveten om att det tar 2–3 arbetsdagar innan returleveransen når oss!

Vad händer om jag överskrider 10-dagarsperioden?

Om inte bågarna kommer tillbaka till Mister Spex 10 dagar efter mottagandet förutsätter vi att du vill köpa dem. Om artiklarna redan är på väg till oss inväntar du returbekräftelsen, så korrigerar vi faktureringen på ditt konto. I allmänhet upphävs därefter den utestående skulden.

När inleds fristen för 90 dagars öppet köp?

Vid provning hemma inleds 90-dagarsperioden när du tar emot varorna. Inom 90 dagar kan du självfallet återsända produkterna till Mister Spex och få pengarna tillbaka.

Vad är det för glas i glasögonen som man provar hemma?

Enkla, receptfria plastglas, normalt med tillverkarens logotyp. Så snart du har valt ett par glasögon kan du få dem med receptbelagda glas. Vi skickar därefter ett nytt par till dig med tyska kvalitetsglas för just dina ögon.

När får jag mina glasögon med receptbelagda glas?

När du har valt bågar skickar du först tillbaka alla glasögon som du har provat hemma. Efter 6–14 arbetsdagar får du dina nya glasögon med receptbelagda glas.

Vårt tips: För att få dina nya glasögon så fort som möjligt kan du lägga en ny, separat beställning direkt. Då sparar du in ca 2–3 dagars leveranstid och 1–3 dagars behandling på vår returavdelning.

Kan jag även prova solglasögon hemma?

Tyvärr gäller det här erbjudandet endast sortimentet av receptbelagda glasögon, inte solglasögon. Du kan naturligtvis göra en normal beställning och prova solglasögonen, eftersom du har 90 dagars öppet köp. Skicka tillbaka solglasögonen utan defekter/skador inom denna tid, så får du pengarna tillbaka.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.