Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Prova glasögonen hemma innan du köper.

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vilken båge man vill ha. Därför erbjuder vi dig att välja ut fyra favoriter bland våra glasögonbågar att testa hemma i lugn och ro i upp till tio dagar, helt gratis – med fri frakt och retur.

Spana in alla glasögon

Såhär funkar det:

1. Välj upp till 4 bågar.

Brillen zur Anprobe

Har du hittat några favoriter som du vill prova hemma? Perfekt! Välj upp till 4st bågar och klicka på knappen ”Prova hemma” på vardera produktsida. Vi skickar ditt hemlån inom 2-5 arbetsdagar, såklart helt kostnadsfritt!


2. Hemlånsperioden är 10 dagar

10 dagar prova hemma

När ditt hemlån nått ditt postombud har du sammanlagt 10 dagar på dig att testa dem hemma helt kostnadsfritt. Involvera din familj och dina vänner i beslutet av bågar eller ta obegränsat många selfies. Se därefter till att ditt hemlån är postad tillbaka till oss i retur inom hemlånsperioden 10 dagar tillsammans med den medskickade retursedeln. Smidigt!


3. Beställ glasögonen med dina värden.

Werte & Gläser bestimmen oder 4 neue Modelle wählen

När du har hittat det perfekta paret kan du beställa dem direkt online med hjälp av ditt giltiga glasögonrecept och välja glaspaket. Alternativt att du fyller i de beställnings/returformulär som med följer i ditt hemlån. Skulle du inte hitta en båge som föll dig i smaken denna gång kan du enkelt beställa ett nytt hemlån tills du hittar det rätta paret.
Tips: Har du inget glasögonrecept kan du boka tid hos en av våra partneroptiker för en gratis synundersökning!

Hitta optiker

4. Dina glasögon är nu klara!

30 Tage Geld-zurück-Garantie

Du kommer motta dina bågar med dina valda styrkor inom 5-14 arbetsdagar efter montering och kvalitetskontroll av våra optiker i vår egen verkstad i Berlin. Skulle du mot förmodan ångra dig har du såklart 90 dagars öppet köp, förutsatt att produkten är i oförändrat skick.

Påbörja jakten efter dina favoritbågar!


FAQ

Vad kostar det att prova hemma?

Det kostar inget att prova hemma!
Vid hemlån registrerar vi dina uppgifter och skapar en passiv faktura med ett belopp motsvarande bågarnas ordinarie pris. Den passiva fakturan fungerar som säkerhet för de bågar vi lånat ut. När du returnerat bågarna till oss makulerar vi den passiva fakturan.

Hur länge kan jag prova glasögonen hemma?

Efter att vi har skickat glasögonen från vårt lager har du 10 dagar på dig att prova dem. Glasögonen måste ha kommit tillbaka till oss före slutet av 10-dagarsperioden. Var därför medveten om att det tar 2–3 arbetsdagar innan returleveransen når oss!

Vad händer om jag överskrider 10-dagarsperioden?

Om inte bågarna kommer tillbaka till Mister Spex 10 dagar efter mottagandet förutsätter vi att du vill köpa dem. Om artiklarna redan är på väg till oss inväntar du returbekräftelsen, så korrigerar vi en eventuell faktureringen av ditt konto. I allmänhet makuleras därefter den utestående skulden.

När inleds fristen för 90 dagars öppet köp?

Vid provning hemma inleds 90-dagarsperioden när varorna har lämnat vårt lager. Inom 90 dagar kan du självfallet återsända produkterna till Mister Spex och få pengarna tillbaka.

Vad är det för glas i glasögonen som man provar hemma?

Enkla, receptfria plastglas, normalt med tillverkarens logotyp. Så snart du har valt ett par glasögon kan du få dem med receptbelagda glas. Vi skickar därefter ett nytt par till dig med tyska kvalitetsglas för just dina ögon.

När får jag mina glasögon med receptbelagda glas?

När du har valt bågar skickar du först tillbaka alla glasögon som du har provat hemma. Efter 6–14 arbetsdagar får du dina nya glasögon med receptbelagda glas.

Vårt tips: För att få dina nya glasögon så fort som möjligt kan du lägga en ny, separat beställning direkt. Då sparar du in ca 2–3 dagars leveranstid och 1–3 dagars behandling på vår returavdelning.

Kan jag även prova solglasögon hemma?

Tyvärr gäller det här erbjudandet endast sortimentet av receptbelagda glasögon, inte solglasögon. Du kan naturligtvis göra en vanlig beställning och prova solglasögonen, eftersom du har 90 dagars öppet köp. Skicka tillbaka solglasögonen utan defekter/skador inom denna tid, så får du pengarna tillbaka.

Följande gäller för din 10-dagars hemlånsperiod. Beställningen är helt kostnadsfri och Klarna kommer att skapa en vilande faktura på ordervärdet. Väljer du att behålla en eller flera av bågarna kommer fakturan att aktiveras efter 14 dagar. Väljer du att returnera bågarna samt beställa en eller flera glasögon kommer fakturan att uppdateras och aktiveras med ditt nya pris. Hittade du inget den här gången kan du göra ett nytt hemlån, tills att du hittar de rätta bågarna för dig.


Var den här informationen till hjälp?


Ytterligare frågor?

Skriv till oss på:
support@misterspex.se

Eller ring oss på:
08-55 00 25 60
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.