Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

849 1960

produkter

(6)

Visar produkter 1 till 6

DSquared2 från Mister Spex

Trots att Madonna, Christina Aguilera, Justin Timberlake och Rihanna är så olika har de en sak gemensamt: sin entusiasm för kultmärket DSquared2. Märket grundades av de kanadensiska tvillingbröderna Dean och Dan 1994 och är mest känt för sin experimentlusta. Färger, former och material förenas glatt i ovanliga kombinationer som skapar en kontrastrik, slagfärdig och provokativ look.

Det dröjde dock ett tag innan bröderna slog igenom. Efter high school gick de en sommarkurs vid den berömda Parsons The New School for Design i New York, där de upptäckte att de hade kreativ talang. Snart bestämde de sig för att förverkliga sin dröm och startade sitt eget modemärke. År 1991 flyttade de till Milano för att etablera kontakter. Tre år senare lanserade de sin första herrkollektion med 35 modeller med hjälp av sina besparingar och stöd av Renzo Rosso, grundaren till modemärket Diesel. Kollektionen blev så populär att bröderna fick beställningar på mer än en halv miljon dollar. DSquared2 hade äntligen slagit igenom. Märket blev världsberömt 2001 när Madonna bad bröderna ta fram kläder till videonDo not tell meoch turnén Drowned World Tour.

Märkets sortiment utvidgades till en damkollektion 2003 och till en barnkollektion 2014. Utöver kläder omfattar sortimentet i dag skor, väskor, accessoarer och naturligtvis glasögon och solglasögon som perfekt återspeglar Dsquared2:s karakteristiska ungdomliga och hippa stil.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.