Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

785 1640

produkter

(24)

Visar produkter 1 till 24

G-Star Raw från Mister Spex

Sedan 1989 har G-Star RAW räknats till de ledande designmärkena för jeanskläder. Företagets filosofi har från början varit ”Just the Product” och i dag står detta motto fortfarande för kvalitetsutförande och innovativ design. Genom sin inriktning på kvalitet och detaljer har G-Star blivit ledande i denimsegmentet och distribuerar sina produkter genom 6 500 försäljningsställen i 68 länder. Utöver sina denimkollektioner för kvinnor, män och accessoarer säljer G-Star även sitt eget sortiment av skor genom en licensierad distributör.

G-Stars glasögon för män och kvinnor utmärks av innovativ design och kvalitetsutförande, vilket är ett exempel på märkets filosofi ”Just the Product”. De klassiska pilotglasögonen med traditionella platta glas har nytolkats i modern stil av G-Star. Detaljkänslan framgår av det värde märket sätter på kvalitetstillverkning och betoningen av industriell formgivning. Funktionella skruvar blir slående, dekorativa detaljer och den industriella prägeln lyser igenom i element som präglade skalmar. Denna designdetalj går som en röd tråd genom G-Star-kollektionen, som omfattar en rad kända färger och produktnamn.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.