Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Brillen

Glasögon

Enkelslipade glas ingår alltid**

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1071 2209

Jetteglasögon

Joop – namnet utlovar utmärkt tysk design. Henriette Elisabeth Joop, som bara kallar sig Jette när hon formger smycken och mode, är dotter till den legendariske modedesignern Wolfgang Joop. En av Jettes huvudprinciper är att du måste bryta nya vägar för att kunna skapa en design som är både estetiskt tilltalande och innovativ. Detta motto genomsyrar allt Jette Joop gör – från mode till smycken och arkitektur, till receptbelagda glasögon och solglasögon.

Jette är överallt. Även på Mister Spex!

I Jettes kollektion finns glasögon för alla kvinnor. Jettes receptbelagda glasögon är lika unika som kvinnorna själva – och alltid stilfulla. Om du vill skilja dig från mängden, men inte på bekostnad av stilen, kan du välja en mer modern stil: Jette av plast med slående skalmar i starka färger.

Jette viker inte för något i sin design och använder en rad material för sin kollektion av receptbelagda glasögon. Det innebär att cool, klassisk metall återfinns bredvid skrikig, provokativ plast, eller att de kombineras i samma modell.

Mister Spex ger dig möjlighet att prova Jettes glasögon över nätet eller hemma genom verktyget för virtuell provning och alternativen för provning hemma. När du har hittat dina drömglasögon från Jette fyller du i receptet och beställer eventuella specialtoner, tunnare glas eller skyddsbehandlingar. Mister Spex erbjuder snabba leveranser över hela Europa.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.