Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Glasögon

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

725 1290

Marc by Marc Jacobs-glasögon

New York-bon Marc Jacobs är expert på att skapa delade meningar och fortsätter bevisa detta med sina underbart okonventionella kollektioner. Hans originella produkter är fantastiska modeartiklar som möjliggör olika tolkningar och en unikt kreativ look. Märket Marc by Marc Jacobs lanserades 2001, som en andra serie av modemärket Marc Jacobs, och har imponerat med sina kollektioner av solglasögon och glasögon sedan 2007. Det räcker att kasta en blick på glasögonkollektionen Marc by Marc Jacobs för att man ska kunna konstatera att designern har förkärlek för extravagant färgdesign.

Vid sidan av dämpade färger som svart, brunt och grått omfattar kollektionen även ljusröda, gröna och blå glasögon. Dessa är kryddade med spännande färgskalor, geniala kombinationer av lager och unika mönster som skapar en unik helhet. Genomskinliga plastbågar ger en känsla av fräschhet och återspeglar tillsammans med de raffinerade kombinationerna av material designerns imponerande kreativitet. Glasögonkollektionen präglas av en underbar mångfald, med extravaganta tjocka bågar bredvid fina, mer återhållna modeller.

Alla glasögon i sortimentet är av kvalitetsmaterial och kvalitetsutförande. Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett par andra glasögon i det stora sortimentet eller få pengarna tillbaka.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.