Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1274 1274

Henri Lloyd från Mister Spex

Henri Lloyd har sedan tidigt 1960-tal tillverkat funktionella seglarkläder med marint inspirerade detaljer och idag kopplas Henri Lloyd samman med seglarmode världen över! Varumärket skapades av Henri Strzelecki som lade stort fokus på att tillverka seglarkläder utav tekniskt utvecklat material. Henri tänkte i helt nya banor och var först med att tillverka kläder av nylon med blixtlås, och var även bland de första att använda superfunktionellt goretex material till sina jackor. Varumärkets slogan är idag, liksom på 60-talet, ”true to the sea”!

Glasögonen återspeglar varumärkets motto då även dessa består av marina färger med detaljer som erinrar om sjön och båtar. Färg och form är liksom kläderna tidlösa och lättburna! Havet, segling och blå färgnyanser är nyckelord som präglar glasögonkollektionen. Glasögonen vänder sig mot de aktiva och mogna sportintresserade män och kvinnorna som vistas såväl på sjön som i stan.

Vi på Mister Spex är stolta över att vara distributörer för Henri Lloyd! Vi uppskattar glasögonens unika, marina inriktning som passar den stora grupp människor i Sverige som älskar att vistas kring våra sjöar och vatten! Henri Lloyds passion för havet och det sjönära är ett faktum och varumärket är idag ännu mer högaktuellt! Sveriges seglaramatörer, och elit, kan ses bära Henri Lloyds kläder och bågar med stor stolthet! Varumärkets klassiska och sportiga uttryck tilltalar en bred målgrupp, och dess tidlösa och konservativa färger och former är ett ”säkert kort” för den som uppskattar lättburet mode.

- “Engelska konfektyr märket Henri Lloyd som gör kläder inom segling och fritidskläder har nu skapat en bra och inspirerande glasögon kollektion där man tydligt kan känna deras sportiga röda tråd. Med bra kvalitet och brittisk elegans är detta en favorit till en stor publik” säger Mister Spexs inköpschef.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.