Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

560 560

J. Lindeberg från Mister Spex

Genom det kultpräglade svenska märket J.LINDEBERG står det äntligen klart att Stockholm har blivit en internationell modehuvudstad. Tidigare var det trenderna från Milano, Paris eller New York som inspirerade, men nu är det Skandinavien som går i spetsen. Här skapas nya trender som sedan framgångsrikt sprids till resten av världen.

En anledning är helt säkert modemärket J.LINDEBERG, som grundades av Johan Lindeberg 1996. Som nästan inga andra märken vet J.LINDEBERG hur man förenar mode och funktion på ett unikt sätt. Märket präglas av den skandinaviska designens omisskännligt rena linjer, som ges en ny och modern tolkning.

Det internationellt populära märket vet exakt hur man förenar en skandinavisk livsstil med moderna sportkläder för att skapa en egenartad look. J.LINDEBERG:s kläder har en progressiv och intellektuell stil men är ändå lediga, eleganta och bekväma. Märket präglas av okonventionell lågmäldhet, vilket också kommer till lysande uttryck i glasögonkollektionen. Glasögonen karakteriseras i huvudsak av diskreta färger och tydlig, ren design. De framhäver personligheten och imponerar genom sin oöverträffade klass och kvalitet.

Innan Johan Lindeberg lade grunden till framgångssagan med J.LINDEBERG arbetade han som designer för det italienska denimmärket Diesel. Han kunde dock endast förverkliga sin egen vision av herrmode genom att grunda ett eget märke. År 1999 fick han priset Årets designer av svenska Elle. Strax därpå utvidgades modemärket sitt sortiment med en attraktiv damkollektion samt golf- och skidkläder.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.