Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1390 1659

Just Cavalli från Mister Spex nätbutik

Den som beundras av Madonna, Alicia Keys, Bono och Sting måste ha en speciell talang, och detta är Roberto Cavalli. Tack vare sina kreationer lockar designern inte bara rock- och popstjärnor och andra stjärnor utan har även anhängare i hela modebranschen och kunder över hela världen. År 1998 beslutade Cavalli att det var dags för en förändring och lanserade märket Just Cavalli parallellt med sitt existerande märke.

Det nya märket är ungdomligt och fräscht med ett stänk av det vilda och fräcka. Just Cavalli är avsett för yngre kunder och märkets främsta kännetecken är en färgrik glamrockstil. Vilda mönster, djurtryck och blomstermotiv dominerar modekollektionerna. Tack vare den egenartade stilen har märket snabbt blivit etablerat, särskilt bland yngre modefreak. Just Cavalli erbjuder en komplett kollektion för kvinnor och män, vilket kompletteras med skor, parfymer, klockor, glasögon och smycken. Alla produkter präglas av Roberto Cavallis omisskännliga stil.

Både glasögonen och solglasögonen har livfulla färger och extravaganta former. En typisk Cavalliprodukt har många detaljer, ofta inspirerade av naturen. Produkterna är dekorerade med djurtryck, blommor eller färgrika mönster och Cavalli ger varje produkt det lilla extra. Glasögon eller solglasögon från Roberto Cavallis ungdomsmärke ger alla stilar en viss känsla.

Produkterna från Mister Spex levereras hem till dig inom bara ett par dagar. Om du inte är säker på vad du ska välja kan Mister Spex hjälpa dig med hjälp av tjänsten för virtuell provning. Om tjänsten inte finns tillgänglig för just dina glasögon kan du prova med foto – genom att ladda upp ett av dina foton eller välja en bild från Mister Spex. Prova i dag!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.