Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

832 1589
  • Kerbholz

Kerbholz Alla varumärken

(6)

Visar produkter 1 till 6

Kerbholz från Mister Spex Sverige

Kerbholz grundades 2011 och är välkänt för sina unika glasögon av trä. Märket skapades av Matthias & Moritz – den nyskapande idén att göra glasögon av trä fick de under sina resor i världen. I dag är det ett av de mest berömda märkena på den globala glasögonmarknaden. Tack vare träglasögonens popularitet har företaget nu utvidgat sitt sortiment genom att även erbjuda solglasögon i acetat och skiffer.

Dessa solglasögon är ultrasnygga, slående och livfulla och är gjorda för unga, utåtriktade och levnadsglada män och kvinnor. Med sina ytterst funktionella glas och moderna design är deras glasögonprodukter ett absolut måste om du vill ge din stil ett glamoröst inslag. Solglasögonen är lätta och fantastiskt bekväma. Kombinera detta med synskärpa och skydd mot skadlig UV-strålning och du får moderiktigt funktionella solglasögon som definitivt drar blickarna till sig.

Från vackra grågröna solglasögon med UV 400-skydd till läsglasögon av trä till jättesnygga blå glasögon med spegelglas, gångjärn av rostfritt stål och pråliga bågar av vit björk – Mister Spex har ett fantastiskt sortiment av Kerbholzprodukter. Ta en titt och välj de solglasögon som bäst passar din personliga smak och livsstil.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.