Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

  • Biotrue

Biotrue Kontaktlinser

(2)
Visar produkter 1 till 2 av 2

Biotrue kontaktlinser från Mister Spex

Biotrue kontaktlinser från Mister Spex tillverkas av Bausch & Lomb, en av världens främsta tillverkare av ögonvårdsprodukter, och är ett strålande val om du vill ha högsta komfort hela dagen. Dessa kontaktlinser är inspirerade av ögats naturliga funktion och deras yta efterliknar tårarna i dina egna ögon för att behålla fukt och form.

Biotruelinserna är perfekta för både översynthet och närsynthet och är kända för att minska reflexer och halofenomen även i dåliga ljusförhållanden, vilket ger oöverträffad syn från morgon till kväll. Dessa endagslinser minimerar också effekterna av skadlig UV-strålning. Men kom ihåg att de inte kan ersätta UV-absorberande glasögon, eftersom linserna inte täcker ögonen helt. Biotruelinserna från Mister Spex rekommenderas särskilt för sport och resor och finns i olika förpackningar, från 30 linser till 90 linser per box.

Det har massor med fördelar att köpa Biotruelinserna från Mister Spex, Europas mest omtyckta optiker på nätet. Våra erfarna optiker ger råd innan du väljer linser. Dessutom garanterar vi säkra betalningar, snabba och spårbara leveranser och öppet köp.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.