Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

900 900

Quiksilver från Mister Spex

Quiksilver och Roxy är amerikansk baserade varumärken som från början startades upp av två australiensare med en förkärlek till surfning. Quiksilver är företaget som idag skapat flera undernamn för olika nischer av surf, skate och sportkläder och Roxy representerar den kvinnliga looken av dem alla.

Velvet Skull Machina kollektionen består av solglasögon tillverkade av genuint och högkvalitativt acetat som verkligen ”känns” äkta och riktigt hållbara. Quiksilver beskriver själva sin kollektion som tidlös och baserad på äldre glasögonmodeller som användes av ikoniska personligheter från 70-talets rock-era till dagens sport och pop-influense.

”This is a modernized piece of iconic eyewear reflecting the rebellious movements and eyewear lovin Icons that have created what we are today…” Vi på Mister Spex är otroligt stolta över att kunna tillgodose våra kunder med denna Velvet Skull Machina kollektion – solglasögon som andas kaxigt mode och sport!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.