Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

280 999

Alpina Solglasögon

(43)

Visar produkter 1 till 43

Solglasögon från Alpina

Detta företag nära Augsburg i Tyskland har funnits i mer än 30 år och är i dag en av de ledande leverantörerna av sportglasögon och solglasögon. Alpina är också marknadsledande när det gäller skidglasögon.

Alpinas grundare, Werner Grau och Rolf Obermeier, har genom sin entusiasm och sitt nytänkande tagit företaget till höjder som ingen trodde var möjliga. Och finns Alpina sortiment av solglasögon i Mister Spex butik.

Alla Alpinasolglasögon i Mister Spex butik har den särskilda Ceramic Lens Technology. Denna hållbara polykarbonatbeläggning ger 100 % UV-skydd (upp till UV 400) och är hård på insidan.

Alpinasolglasögon med CeramiC Mirror ger också perfekt skydd. Denna typ av Alpinasolglasögon absorberar ytterligare infraröd strålning och är reflekterande på utsidan.

Med all denna teknik är Alpina Scrimp ett måste i Mister Spex nätbutik. Deras svängda framsida gör att dessa Alpinasolglasögon sitter som klistrade på ansiktet och aldrig glider av. Svängda linjer och det svarta décomönstret gör Alpina Scrimp till en av Alpinas populäraste solglasögonmodeller i Mister Spex butik.

Alpina Wylder är också ett verkligt konstverk. Dessa glasögon har också CeramiC Mirror-teknik. Den genomskinliga bruna looken ger dem det lilla extra. Ovala glas och sportig basjustering garanterar bästa möjliga syn med Alpina Wylder.

Alpinasolglasögonen i Mister Spex butik har antingen hel- eller halvbågar. I linje med märkets filosofi är alla Alpinasolglasögon mycket sportiga och är lämpade för en aktiv livsstil.

Innan du köper kan du testa om Alpinasolglasögonen passar dig. Tack vare vår tjänst för virtuell provning kan du få ett hum om hur de kommer att se ut. Om du inte är helt nöjd med köpet har du 90 dagars öppet köp, så du kan skicka tillbaka dina Alpinasolglasögon och välja en annan modell i butiken eller få pengarna tillbaka.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.