Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1440 1440

Bob Sdrunk Solglasögon

(1)

Solglasögon från Bob Sdrunk

Märket Bob Sdrunk är det nya insidertipset om du vill ha trendiga och extravaganta solglasögon. Detta italienska märke lanserades 2007 och håller för närvarande på att erövra glasögonmarknaden i världen.

Märkets solglasögon anknyter till de senaste trenderna på glasögonmarknaden men kryddar dem med en mycket egensinnig och retroinriktad ton. Modellen Victor är exempelvis i klassisk Wayfarerstil. En bredare fullbåge kombineras med välformade glas. Särskilt näsbryggan är vackert utformad och finns i tidlöst svart och en slående sandig färgton. Matt/S-modellen i sand- och sköldpaddston är betydligt mer extravagant och påminner om de kultpräglade pantobågarna med deras cirkelformade glas. För den som vill ha diskretare former och färger finns modellen Malcolm/S i genomskinlig guldnyans – perfekt för varma sommardagar. En gång i tiden kanske det aldrig kom på fråga att kombinera pantostilen med pilotglasögon – men nu går det bra! Märkets solglasögon Mark åstadkommer detta på ett alldeles speciellt sätt – genom att näsbryggan saknas ser det ut som om de karakteristiska bågarna svävar. Glasen hålls helt enkelt ihop av en svängd, smal metallarm på glasögonens övre kant. Markmodellen finns i klassiskt svart, coolt neongrönt och slående sköldpaddstoner. Ett särskilt karakteristiskt drag hos märket är att nästan alla modeller har en utsökt helbåge av kvalitetsacetat. I kombination förmedlar dessa element ett enkelt formspråk som kompletteras av en obegränsad och egenartad färgskala.

Har du redan hittat dina favoritbågar? För att ta reda på hur de kommer att se ut kan du använda det virtuella provrummet (foto eller webbkamera) för att prova dem. Du kan också beställa upp till fyra par och prova dem hemma.

Genom att vi har 90 dagars öppet köp och bästa pris-garanti hoppas vi att du kan känna dig trygg med köpet i Mister Spex nätbutik. Ytterligare information finns på vår webbplats.

Upptäck det stora sortimentet av glasögon och solglasögon från mer än 70 olika märken i Mister Spex nätbutik.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.