Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

2390 3909
  • Cazal

Cazal Solglasögon

(33)
Visar produkter 1 till 33 av 33

Cazalsolglasögon

Cazal är själva sinnebilden för extravagans och individualitet! Med Cazal är nästan allt möjligt. Det tyska kultmärket struntar i konventionerna och står för självförtroende och självständighet som inget annat märke. I stället för att böja sig för modetrenderna låter sig inte det Passaubaserade märket stuvas in i några färdiga mallar och är alltid redo att skapa sina egna trender. Resultatet är en kollektion av spektakulära och härligt extroverta solglasögon.

Alla modeller i kollektionen inspirerar med sina stilfulla kompositioner och unika karaktär, som är ett uttryck för enastående stilmedvetenhet. Cazals solglasögon är okonventionella med en känsla för drama. Klassiker som pilotglasögonen eller den slående browline-stilen förnyas med märkets typiska look. Märkets färgskala bygger på neutrala toner som guld och silver samt svart och brunt. Fokus ligger i stället på originell bågdesign med karakteristiska kantiga stilar och impulsiva linjer.

Slutresultatet är en förfinad look med detaljer som små skruvar, hornbågade glas och uppseendeväckande figurer. Företaget lägger stor tonvikt på användning av kvalitetsmaterial som rent titan, guld eller plast och spännande kombinationer av material kolliderar så att glasögonen skiljer sig ännu mer från mängden. Samtidigt värderar Cazal ett noggrant utförande av hög kvalitet hos alla sina glasögon. Cazal är dock ingen nykomling i branschen. Det framgångsrika märket grundades av entreprenören Günter Böttcher och designern Cari Zalloni 1975, som fick den vinnande idén att ta fram glasögon och solglasögon som inte bara är bruksföremål utan egenartade smyckesartiklar. I dag säljs solglasögonen i mer än 60 länder i hela världen.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.