Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon för hjärtformade ansikten

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

249 5759

Solglasögon för hjärtformade ansikten

(3.651)
Visar produkter 1 till 60 av 3.651

Solglasögon för hjärtformade ansikten

Letar du efter solglasögon för hjärtformade ansikten? Då har du verkligen kommit rätt. På Mister Spex finns ett jättestort sortiment solglasögon för personer med höga kindben, bred panna och spetsig haka eller smal käklinje – kännetecknen för ett hjärtformat ansikte. Från Ray-Ban till Burberry till Carrera och Lacoste, vi har några av världens populäraste märken som kompletterar din stil och dina behov.

Du ska helst välja solglasögon som minimerar pannans bredd och samtidigt gör att hakpartiet ser bredare ut. Glasögon med bredare nederdel är ett bra val. Du kan exempelvis välja klassiska pilotglasögon, överdimensionerade solglasögon i Jackie O-stil eller fjärilsformade glasögon. Runda garnityr med ljus färg från märken som Prada är också ett bra val eftersom de framhäver kindbenen och avleder uppmärksamheten från pannan. De solglasögon som oftast rekommenderas för hjärtformade ansikten är WayFarer, rektangulära, ovala, fyrkantiga och runda.

Så vilka typer bör du undvika när du väljer solglasögon för hjärtformade ansikten? Undvik helst solglasögon med utsmyckade bågar, dekorativa skalmar och glasögon med breda överdelar. Skälet är att sådana solglasögon gör att ansiktet ser bredare ut. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet med ett häpnadsväckande sortiment solglasögon. Använd helt enkelt verktygen för virtuell provning för att hitta de solglasögon som bäst passar din smak och ansiktsform.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.