Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

399 1189

HUMPHREY´S eyewear Solglasögon

(71)

Visar produkter 1 till 60

Se världen genom Humphrey's solglasögon

Det är enkelt att bli övertygad om Humphrey´s Eyewear eyewear-kollektionen. Den består av ett stort antal solglasögon som är både tillverkade av utvalda och dyrbara material och har en omisskännlig design. Det internationella märket är känt för stilrena, uppfriskande och färgglada solglasögon som inspirerades av street-style-fashion och är därför lite mer okonventionella än andra modeller. Köp dina Humphrey's Eyewear till billiga priser online på Mister Spex.

Humphrey´s Eyewear är ett märke som hör till det traditionsrika företaget Eschenbach. Sedan 1913 har detta namn stått för högklassig kvalité av optiska redskap och glasögon. Just därför uppfyller Humphrey´s Eyewear solglasögon alla kraven som anspråksfulla kunder ställer.

Humphrey´s Eyewear för kvinnor: Lekfulla, stiliga och eleganta

Eschenbach tillverkar solglasögon som både smickrar de feminina ansiktslinjer och understryker bärarens uttryck och personlighet. Solglasögonen består av utvalda material och har en raffinerad och stilfull design. Det är speciellt formgivningen och färgvalet som gör att Humphrey´s Eyewear solglasögon sätter trend. I damkollektionen hittar du ett stort antal olika modeller - från lekfulla och färgglada bågar fram till eleganta, uttrycksstarka och diskreta former. Så erbjuder kollektionen passande solglasögon för alla tillfällen och ett passande uttryck för alla livskänslor. Oavsett om du ska bära dina Humphreys Eyewear på en solig dag på stranden eller ett restaurangbesök på staden vid kvällstiden - Humphrey´s Eyewear är alltid både 100% stilriktiga och skyddar 100% från starka solstrålningar. Så passar de året om, från morgon till kväll.

Humphrey´s Eyewear för män: Markanta och uttrycksstarka solglasögon

Humphrey´s Eyewear solglasögon för män är fram för allt uttrycksstarka och markanta. Bågarna har ingående och maskulina former som är lätt att känna igen. De olika modellerna är tillverkade av högklassiga high-tech-material så att de blir stilrena fashion-element. Såklart erbjuder solglasögonen 100% skydd från samtliga UV-strålningar. Formgivningen och färgerna riktar sig efter aktuella trender men är samtidigt omisskännliga och tidlösa - en helt egen värld av solglasögon helt enkelt. Solglasögonens linser finns i en stor rad olika varianter. Oavsett om du gillar mjuka toningar eller super-reflekterande pilotbrillor så kommer du hitta din favorit bland Eschenbachs eyewear-kollektion. Klassiska eller extravaganta solglasögon från Humphrey´s Eyewear är passande för alla livssituationer.

Köp dina Humphreys Eyewear på nätet

Hittat din favoritmodell? På Mister Spex kan du prova solglasögon med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Ifall du behöver dina Humphrey´s Eyewear solglasögon med styrka så tar vi på Mister Spex gärna hand om det också. Vi erbjuder märkessolglasögon alltid till lika billiga priser. Så varför betala mer för dem? Som vanligt gäller det 90 dagar öppet köp så som leverans inom hela Europa.

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.