Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

947 947
  • Joop

Joop Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

JOOP! solglasögon

Wolfgang JOOP! är ett av Tysklands framgångsrikaste designmärken och förmodligen det mest lättidentifierade och synliga. Märket har sedan 1982 stått för obeskrivlig elegans och detaljkänsla. Designern Wolfgang Joop är från Potsdam och lockar inte bara stjärnorna med sin eleganta stadspräglade stil utan även genom sin coola grace och hansecharm. Även om namnet JOOP! i dag marknadsförs av Holy Fashion Group är det fortfarande ett märkesnamn. Herr- och damkollektionerna formges av Marc Biggemann respektive Stefanie Grosse.

Genom att ett utropstecken togs med i märkesnamnet fick JOOP! en veritabel nystart. Utropstecknet står för uttrycksfullhet och tonvikt på design. Därför används det även med märkets kollektion av accessoarer för att framhäva modehusets klassiskt trendiga stil. Den så kallade preussiska stilen med sina klassiska och rena former är företrädd i den senaste solglasögonkollektionen från JOOP!. Från klassiska stilar med rena linjer och expressiva färger till originella figurer på skalmarna – den nya kollektionen är full av alternativ och gör att du kan hitta din egen JOOP!-favorit.

Märkets solglasögon tilltalar män och kvinnor som känner sig själva och har en stark stilkänsla, personlighet och sex appeal. Vare sig du är i Rom eller Madrid kommer denna klassiska design att vara som pricken över i för ditt utseende. Beställ dina JOOP!-solglasögon i dag och se själv. Om du inte är helt nöjd med köpet har du 90 dagars öppet köp.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.