Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Ray-Ban New Wayfarer

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1009 1849

Ray-Ban New Wayfarer

(55)
Visar produkter 1 till 55 av 55

Ray-Ban New Wayfarer - på en stil-klassikers spår

Ray-Ban New Wayfarer är den mindre varianten av den originala Wayfarer modellen - de förmodligen populäraste solglasögonbågarna av Ray-Ban. Dessa solglasögon som är kända och älskade över hela världen fick sin form av kultmärket redan på 1950-talet. Det handlar om svarta acetat-bågar med breda ramar och små silverfärgade niter på skalmarna och vid sidan av ramen. En accessoar som är svår att missa om man följer modets utveckling. Välj din favorit och köp denna klassiker online på Mister Spex.

Ray-Ban betyder så mycket som strål-skydd. Just detta är bredvid den stora hypen om märkets stilrena design ett stort krav som Ray-Ban ställer på sina solglasögon. För att kunna garantera det bästa skyddet från samtliga starka UV-strålningar används för New Wayfarer-linser en högklassig, termiskt härdat mineralglas. Detta material har samtidigt egenskapen att återge samtliga färger 100 % verklighetstrogen.

Solglasögon med kändis-karaktär

Den omisskännliga stilen av Ray-Ban Wayfarer hör till dem tidlösa myter bland solglasögonen och ger sin bärare en autentisk och moderiktig look. Detta är också världens kändisar medvetna om. Modellen ser man till exempel i ansiktena av Buddy Holly, J.F. Kennedy, Bob Dylan eller Tom Cruise. Även i stora filmer och serier som Blues Brothers eller Miami Vice spelar Ray-Ban Wayfarer en betydelsefull biroll.

Solglasögon som uttrycker individualism

Med New Wayfarer har Ray-Ban skapat en modell som följer samma spår som den välbekanta klassikern. RB 2132 är inspirerad av Wayfarer-formen men tillverkas med lite mindre och rundare bågar och passar därför dig som gillar gracila solglasögon eller har ett lite mindre ansikte. Modellen finns i ett stort antal olika färger, både när det kommer till bågarna och linserna. För att möjliggör bäraren att uttrycka sin individualitet finns denna nyare Wayfarer-modellen i ett ännu fler färgkombinationer. Hur vore det till exempel med brun-tonade linser och Havanna bågar? Upptäck alla New Wayfarer-varianter online på Mister Spex och välj din favorit ur den stora Ray-Ban-kollektionen. Om solglasögonen matchar just dig och din stil kan du testa smidigt med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Som vanligt njuter Ray-Ban solglasögon-kunder genom en fulländad formgivning och utvalda material av optimal bekvämlighet. Ifall du inte är nöjd med dina solglasögon erbjuder Mister Spex sam vanligt 90 dagar öppet köp. Vi levererar din Ray-Ban New Wayfarer inom hela Europa. Dessa solglasögon kommer med ett original Ray-Ban-fodral och putsduk.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Gå inte miste om våra senaste nyheter och kampanjer!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Fria returer på solglasögon

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.