Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Solglasögon

Solglasögon

Den perfekta accessoaren för soliga ögonblick

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

769 1759

Tommy Hilfiger Solglasögon

(94)

Visar produkter 1 till 60

Lyxiga solglasögon från Tommy Hilfiger

Inte bara namnet är fränt - solglasögonen från Tommy Hilfiger lär vara något av det snyggaste du sett på länge! Vem vill inte ha lika stiliga solglasögon som flera världskändisar, respektive bära något från det bästa märket du kan få tag på i modevärlden? Då lär dessa solglasögon utan tvekan vara något för dig! Varför du ska köpa dem hos Mister Spex får du reda på här!

Många känner vi igen loggan och färgerna, det flaggliknande tecknet av blått, vitt och rött. Tommy Hilfiger är modemärket där popkultur är kombinerat med mode på ett snyggt och säkert sätt. Solglasögonen från Tommy Hilfiger är tillverkade av toppkvalité och designern är professionell och personlig för varje enskild glasögonmodell. Hos Mister Spex hittar du denna modepryl med personlig synstyrka. Mode, kvalité och ögonhälsa i en och samma produkt!

Tommy Hilfiger är en amerikansk entreprenör och designer och märket med samma namn har varit i förgrunden av modevärlden de senaste 25 åren. För honom har individualitet varit ledordet och det uttrycker inte minst också hans produkter. Hans internationella framgång kom snabbt efter att han blivit känd i sin hemstad New York. Modet grundade sig, liksom än idag, på den klassiskt amerikanska stilen. Tommy Hilfiger tillverkar vardagsmode, för barn och vuxna, för jobb och för fritid, samt assessoarer och hemartiklar på ett enastående sätt som man bara inte kan sluta beundra.

Solglasögonen utstrålar självsäkerhet och får din personlighet att framhävas på bästa sätt. Solglasögon från Tommy Hilfiger finns i många olika modeller. Huruvida du vill ha pilotbågar, ovala eller smala bågar, är upp till dig. Välj och vraka bland vårt stora sortiment hos Mister Spex! Solglasögonen finns givetvis i både dam- och herrkollektion och även som flera unisexmodeller. Färgerna är harmoniserade och välkombinerade. I ett par solglasögon från Tommy Hilfiger kan alla känna sig tidlöst trendiga!

Tommy Hilfiger Solglasögon

Använd dig av Mister Spex fantastiska online-verktyg som gör att du kan prova hur många glasögon som du vill på dig själv, innan du bestämt dig. Du gör detta genom att ladda upp en bild på dig själv, alternativt använda dig av en webbkamera och testa olika glasögonmodeller på ditt ansikte. Varför inte ladda upp bilderna på Facebook och rådfråga dina vänner? Fiffigt och praktiskt! Kan du ända inte bestämma dig kan du få upp till fyra par hemskickade och prova dem på i lugn och ro. För detta har du tio dagar.

Ifall du inte skulle vara helt nöjd när du köpt dina solglasögon har du 30 dagars ångerrätt.

Övriga fördelar med att handla dina Tommy Hilfiger solglasögon hos Mister Spex:

  • Gratis synundersökning om du beställer solglasögon med styrka
  • Gratis synundersökning
  • Gratis rådgivning av mycket kunnig personal via vår kundtjänst
  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.